Veelgestelde vragen

DATUM❓
(Paas)Zaterdag 16 april 2022

INSCHRIJVEN❓
Inschrijven kan op de dag zelf ter plaatse in de kantine voordat u van start gaat.

STARTTIJD❓
De starttijden zijn als volgt;

40 km & 25 km: start tussen 8.00 uur en 10.00 uur

17,5 km & 11 km: start tussen 9.00 uur en 12.00 uur

Fietsroute 27 km: start tussen 11.00 uur en 14.00 uur

Iedereen dient vóór 17.00 uur weer binnen te zijn.

WAT IS HET ADRES❓
De start en finish zijn op de Oostplaatseweg 1 Middelharnis.

INSCHRIJFKOSTEN❓
Het inschrijfgeld is € 4,00 voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

IS ER OOK WEER EEN FIETSROUTE❓
De route van 27km van de Tulpenwandeltocht zal vanaf 11.00 uur vrij zijn voor fietsers. De start is tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Inschrijven kan op de dag zelf!


MAG IK EERDER STARTEN❓
Eerder starten dan de genoemde starttijden is niet mogelijk. We hebben verspreid over de routes stempelposten geplaatst die vanaf een bepaalde tijd geopend zijn. Start u eerder dan de aangegeven starttijd dan zijn de stempelposten op uw route nog niet geïnstalleerd.

KAN IK VOORAF DE ROUTES KRIJGEN❓
De routes geven we niet vrij. We organiseren de tocht voor goede doelen en gebruiken de opbrengst van het inschrijfgeld voor een gift aan deze doelen.
Zodra u zich heeft ingeschreven ontvangt u van ons de route op papier.

WAAR KAN IK PARKEREN❓
Vanwege de te verwachten grote belangstelling voor de Tulpenwandeltocht in combinatie met thuiswedstrijden van MSV & AV Flakkee en HCGO verzoeken we de deelnemers uit de buurt zo veel mogelijk op de fiets te komen. Komt u tóch met de auto? Dan kunt u bij Fleuren B.V. parkeren, dit staat bij aankomst aangegeven.

Ook dit jaar kunnen fietsers meedoen aan de Tulpentocht! Tussen 11.00 uur en 14.00 uur mogen zij van start en wij vragen de deelnemers die met auto, voorzien van een fietsendrager komen, gebruik te maken van de parkeerterreinen van WEBEGO aan de Pascal 40 Middelharnis en de Jonge Spartaan aan de Oostplaatseweg 19 te Middelharnis.

MAG MIJN HOND OOK MEE❓
Ja dat mag! Wel op eigen verantwoording en bij voorkeur aangelijnd. De uitwerpselen moeten natuurlijk netjes worden opgeruimd.

IS ER LUNCHGELEGENHEID ONDERWEG ❓
Het is verstandig om voor de zekerheid zelf wel wat te eten mee te nemen, bij veel stempelposten zijn appels, water, koffie of thee te verkrijgen. Alle wandelroutes komen langs Manege Oostmoer waar een uitgebreide horecagelegenheid is. Voor de fietsroute adviseren we om zelf voor uw lunch te zorgen.

WORDT DE 11 KM WEER MET DE BUS GEDROPT❓
Jazeker! De wandelaars van de 11 km worden tussen de tulpenvelden gedropt en lopen vanaf daar via stempelposten en tulpenvelden weer terug naar de start/finish. De bus vertrekt ongeveer iedere 15/20 min.