Algemene informatie


Jaarlijks organiseren wij met trost onze Tulpenwandeltocht bestaande uit 5 verschillende routes! De wandeltocht die bekend staat om zijn muzikale aankleding, de gezelligheid, Stadse pannenkoeken en natuurlijk de prachtige tulpen.

Wandelaars, fietsers en scootmobielers kunnen tijdens de tocht genieten van het moois wat de polders van Goeree-Overflakkee te bieden heeft. De start en finish zijn traditiegetrouw bij MSV & AV Flakkee en de tocht voert door polders, over dijken en langs de tulpenvelden rond Middelharnis.  

De te wandelen afstanden zijn 11, 17,5, 25 en 40 km. De 2 langste afstanden starten om 8.00 uur, de overige afstanden om 9.00 uur. Door het jaarlijkse succes organiseren we sinds een tijdje ook een fietsroute langs de tulpenvelden! Deze route is 27 km en start tussen 11.00 uur en 14.00 uur.   

Zoals altijd staat de tocht in het teken van een aantal goede doelen welke zijn verbonden aan ons mooie eiland. 

De tulpenwandeltocht; een tocht waarbij natuur, gezelligheid en sportief bezig zijn hand in hand gaan. Voorgaande jaren deden er maar liefst ca. 2.000 deelnemers mee aan de tocht, een recordaantal waardoor er steeds meer aan het goede doel geschonken kan worden en daar is het natuurlijk allemaal om te doen!  

Startlocatie:
MSV & AV Flakkee
Oostplaatseweg 1, 3241 LV Middelharnis


Inschrijfgeld:
Volwassenen € 4,00 
Kinderen tot 12 jaar gratis

Let op! U kunt alleen met contant geld betalen, bij voorkeur gepast! 

Routes
De wandeltocht kent 4 afstanden, 11 km, 17,5 km, 25 km en 40 km. 
De fietstocht is 27 km en heeft een andere route dan de wandelroutes. Deze route is ook geschikt voor scootmobielers.
Zoals ieder jaar start de kortste wandelafstand weer nadat zij met de bus bij het vertrekpunt zijn gebracht.